B. Á.
2022.03.24 18:06 Frissítve: 2022.03.25 07:22

Női kézi: már nem Bartha Csaba a Győr elnöke – hivatalos

A Győri Audi ETO KC 2022. március 24-i rendkívüli elnökségi ülésén az egyesület vezetése és Bartha Csaba elnök megegyezett a klubvezető munkaszerződéseinek közös megegyezéssel történő megszüntetéséről azonnali hatállyal – jelentette be a klub a hivatalos oldalán.

Bartha Csaba (Fotó: Győri Audi ETO KC)

 

A klubvezető és az elnökség megegyeztek, hogy a munkavállalói jogviszonyok tartalmilag a korábbi megállapodássokkal megegyezően, de 2022. március 24. napján véget ér.

„Köszönöm a klubnak, a játékosoknak, a szakmai stábnak, a szponzoroknak és támogatóknak, valamint a szurkolóknak is az elmúlt közel hat év együtt töltött munkáját. Nagyon büszke vagyok, hogy a Győri Audi ETO KC elnöke lehettem, az elmúlt években tudásom legjavával igyekeztem szolgálni az egyesületet. Munkám során mindig azt tartottam a legfontosabbnak, hogy a csapat mindig a legnyugodtabb körülmények között, kiszámíthatóság és stabilitás mellett végezze a munkáját. Nagyon sok szép emléket őrzök, kiemelkedik ezek közül a Bajnokok Ligája, a magyar bajnokság és a Magyar Kupa többszöri elhódítása. A szezon legfontosabb része következik, amire azt kívánom a csapatnak, hogy minden versenysorozatban jusson fel a csúcsra! Nagyon köszönöm a szurkolóknak a tegnapi, Érd elleni mérkőzés során kifejezett támogatását, ez nagyon sokat jelent nekem a következő időszakra. Hajrá ETO!” – mondta Bartha Csaba.

„Köszönjük Bartha Csaba eddigi munkáját az egyesületnél. Tisztában vagyok vele, hogy mit jelent egy ilyen klubot irányítani. A klub legsikeresebb időszakát éljük, Csaba további munkájához sok sikert és jó egészséget kívánok” – mondta Vanyus Attila, a klub örökös tiszteletbeli elnöke, az elnökség tagja.

Bartha Csaba, valamint a Győri Audi ETO KC vezetése jelen közleménnyel a távozással kapcsolatos ügyet lezártnak tekinti, ezzel kapcsolatban egyik fél sem kíván további nyilatkozatot tenni.

Korábbi hírek szerint gazdasági társaságot hoznak létre a győri csapat működtetésére, az elnök azonban nem értett egyet az átalakulás egyes részeivel, ezért döntött a távozás mellett.  Az üggyel kapcsolatos további részletekről ide kattintva olvashat.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.

2023.01.29 14:07:39

Kézilabda nemzetisport.hu

Chema Rodríguez együttese nagy hajrával egyenlített a rendes játékidőben, de végül nem lett meg a győzelem.