Női kézi: két játékosával is hosszabbított a Győr

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.01.14. 13:45
null
Anne Mette Hansen a következő idényben is marad Győrben (Fotó: Dömötör Csaba)
A csapatkapitány Anne Mette Hansen, valamint Faluvégi Dorottya szerződését is meghosszabbította a női kézilabda NB I-ben szereplő Győri Audi ETO KC – írja a klub honlapja.


A dán átlövő esetében életbe lépett a 2022–2023-as idényre szóló opció, míg a magyar válogatott jobbszélső új, két évre szóló szerződést írt alá. Anne Mette Hansen 2017-ben, Faluvégi Dorottya 2019-ben érkezett Győrbe.

„Ez az ötödik idényem Győrben, és nagyon örülök, hogy jövőre is itt szerepelhetek majd. A Győri Audi ETO KC csapatában megtaláltam a helyet, ahol kézilabdázni szeretnék. Ez a világ legjobb klubja, itt nekünk csak arra kell koncentrálni, hogy sikeresek legyünk, minden adott a magas szintű munkavégzéshez. Rengeteget tanultam és fejlődtem az itt eltöltött évek során, a város pedig igazi otthonom lett. Büszkeséggel tölt el, hogy ennek a csapatnak én lehetek a csapatkapitánya. Mivel szándékaink megegyeztek a klubbal nagyon gyorsan megegyeztünk” – mondta el a 27 éves Anne Mette Hansen az aláírást követően a klub honlapján.

„Nagyon örülök, hogy sikerült megegyezni a folytatásról. Nagyon jól érzem magam Győrben, egy kivételes csapat tagja vagyok, és hiszek benne, hogy közösen elérhetjük céljainkat. Inspiráló közegben dolgozhatunk minden nap, itt minden adott ahhoz, hogy még jobb játékossá váljak. Nem kellett sokáig gondolkodom, hogy maradjak-e, örömmel fogadtam el a klub ajánlatát. Szeretném gólokkal meghálálni a bizalmat, és célom, hogy minden célunkat megvalósítsuk idén és a jövőben is a csapattal” – nyilatkozta a 23 esztendős Faluvégi.

Anne Mette Hansen eddg 166-szor lépett pályára a klub színeiben, s 495 gólt szerzett, míg Faluvégi 79 találkozón 180-szor volt eredményes.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik