Női kézi BL: Faluvégi Dorottya könnyes szemmel búcsúzott a Győrtől

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.06.04. 18:12
Bajnokok Ligája-bronzéremmel búcsúzott a Győri Audi ETO-tól Faluvégi Dorottya, s ahogy azt még az interjú közben is láttuk, könnyes szemmel tette mindezt. Győri-Lukács Viktória mostanság biztosan nem szeretne átélni hasonlót, s bár a Győr idényét hullámzónak értékeli, mivel érmeket akasztottak  a nyakukba, azért nem elégedetlen. Mindketten beszéltek az NSO Tv-nek arról, hogyan látják a Ferencváros esélyeit a final four döntőjében a Vipers ellen. 

„Nemcsak én búcsúzok a csapattól, hanem szeretett stábunkból, illetve a csapatból is többen. Úgyhogy, még ha egyikünk elég összeszedett is, akkor is elég ránézni a másikra, és jönnek a könnyek. Szerintem ez árulkodik arról, hogy mennyire szeretjük ezt a közeget, szeretjük egymást annak ellenére, hogy az év minden napját együtt töltjük. Hálásak lehetünk, hogy boldogna kelünk útra” – mondta Faluvégi Dorottya, miután a győriek nagy csatában megszerezték a Team Ejsberggel szemben a Bajnokok Ligája bronzérmét. Mint ismert, a válogatott jobbszélső a következő idényt már a Bietigheim csapatában kezdi, így ezzel a mérkőzéssel búcsúzott a Győrtől.

Videónkban természetesen bővebben is beszélünk a bronzmeccsről, illetve megszólal Győri-Lukács Viktória, aki nem mostanság szeretne átélni hasonló búcsút, mint poszttársa. Mivel korábban mindketten játszottak a Ferencvárosban, így arról is megkérdeztük őket, mire lehetnek képesek a fővárosi zöld-fehérek a címvédő Vipers elleni döntőben.

KÉZILABDA
NŐI BAJNOKOK LIGÁJA, NÉGYES DÖNTŐ (MVM Dome)
BRONZMÉRKŐZÉS
Győri Audi ETO KC–Esbjerg (dán) 28–27 (16–9)

Budapest,MVM Dome,18 387néző.Vezette:Hatipoglu, Simsek (törökök)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik