Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
V. Á. 2022.06.10 16:00 Frissítve: 2022.06.11 21:44

Női kézi: Tomori Zsuzsanna visszatér a Ferencvároshoz! – hivatalos

A női kézilabda NB I-ben szereplő FTC-Rail Cargo Hungariában folytatja a pályafutását Tomori Zsuzsanna. A zöld-fehéreket 2010 és 2015 között már erősítő balátlövő a BL-győztes norvég Vipers Kristiansandtól érkezik a klubhoz – írja a fradi.hu.

 

Tomori vasárnap BL-t nyert a Vipersszel (Fotó: Török Attila)


A 191-szeres magyar válogatott kézilabdázó 2021 nyarán igazolt a Vipers Kristiansandhoz, amellyel a hétvégén megnyerte a Bajnokok Ligáját – a döntőben két gólt szerzett. Korábban a Győrrel háromszor is elhódította a trófeát a 35. életévét június 18-án betöltő játékos.

„Hihetetlenül boldog vagyok, a BL-döntő után megtudtam, hogy megkaptam ezt a lehetőséget, és egy-két nap alatt le is tisztázódott minden. Nagyon rég terveztem már, hogy visszatérnék ide, ezért egy percig nem gondolkodtam rajta, hogy szeretnék élni a lehetőséggel, ha már megkaptam. Ebben a csarnokban, ebben a közegben minden érzés visszajött, ami bennem volt régen. Titokban bíztam benne, hogy lehetek még Fradi-játékos, és sikereket érhetek el a Fradival, mert speciális, nagyon jó érzés volt mindig is ebben a közegben játszani. Nagyon szeretnék a Fradival is FINAL4-ba jutni, és biztos vagyok benne, hogy az az esemény telt ház előtt, hihetetlen hangulatban zajlana – csodálatos dolog lenne” – mondta el Tomori az aláírást követően.

„A Bajnokok Ligája négyes döntőjében is szembetűnő volt, hogy Zsuzsi milyen szintet képvisel, az aranyérmes csapat vezére volt védekezésben, illetve a döntő hajrájában fontos gólokat is szerzett. Az idény során szinte végig ugyanezen a színvonalon teljesített, és bízom benne, hogy a Fradival is odaér Európa legjobb négy csapata közé. Hiszem, hogy rengeteget jelenthet a csapatunknak a céljaink eléréséhez, vele elöl és hátul is jelentősen nőtt a variációs lehetőségek száma” – nyilatkozta Görög Zsolt szakosztályvezető.

Fotó: fradi.hu


A zöld-fehérek már korábban bejelentették Andrea Lekics, Kukely Anna és Dragana Cvijics szerződtetését, míg Béatrice Edwige a kölcsön után is marad a klubnál. 

Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
2022.09.24 17:05:07

Kézilabda nemzetisport.hu

A Metz végig vezetett, volt, hogy nyolc góllal is, végül néggyel bizonyult jobbnak az ETO-nál.

2022.09.24 10:51:49

Kézilabda nemzetisport.hu

Az első félidőben sokkal jobb volt a vendég Brest, de felállt a padlóról az FTC... Hogy nagyon elrontsa a legvégét.

2022.09.22 17:59:40

Kézilabda nemzetisport.hu

Fordulatos első félidő után a másodikban a Nantes tartotta előnyét és öt góllal legyőzte a Szegedet.

2022.09.21 19:56:35

Kézilabda nemzetisport.hu

Sokkal jobban játszott a magyar csapat, tíz gól is volt a különbség idegenben, hét lett a vége.

2022.09.18 13:33:12

Kézilabda nemzetisport.hu

A török Kastamonu lelkesen küzdött, de semmilyen gondot nem tudott okozni a győrieknek.