Női kézi: az FTC bejelentette a montenegrói irányító érkezését

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2021.08.19. 18:37
null
Itana Grbics az FTC-ben folytatja (Fotó: fradi.hu)
A Ferencváros női kézilabdacsapata is bejelentette a montenegrói válogatott irányító, Itana Grbics érkezését.

Mint korábban beszámoltunk róla, a Buducsnoszt Podgorica már hétfőn hírt adott arról, hogy Grbics a klub tartozása miatt szerződése felbontását kérte, egyúttal azt is hozzátették, a 24 éves montenegrói válogatott irányító az FTC-ben folytatja.

A játékos a Vijesti nevű lapnak úgy nyilatkozott, boldogtalan volt a podgoricai csapatnál, ezért is szeretett volna távozni.

A Ferencvárosnak az egyaránt a tokiói olimpián megsérültKovacsics AnikóésSzucsánszki Zita pótlása miatt volt szüksége új irányítóra.

„Ebben az időszakban már nagyon nehéz nemzetközi szinten is jegyzett játékost szerződtetni, így jelentősen leszűkültek a lehetőségeink. Azt gondolom, hogy Itana Grbics személyében megtaláltuk azt a minőségi irányítót, akivel a Ferencváros sikeres tud lenni az elkövetkezendő bajnoki szezonban is. Klubunk erősségét jelzi, hogy Itana több nagy rivális csapat ajánlata ellenére minket választott, mindenképpen itt képzelte el a jövőjét”mondta az FTC kézilabda-szakosztályának ügyvezető igazgatója, Görög Zsolt.

„Mindent figyelembe véve szerintem a Ferencváros Európa öt legjobb csapata közé tartozik. Bízom benne, hogy hamar beilleszkedek, és tovább tudok fejlődni. Az utolsó pillanatban érkeztem, ezért egy kis időre lesz szükségem, de a klubnál mindenki nagyon kedves, mindenben segítenek, és én is azon leszek, hogy a csapat segítségére legyek” – tette hozzá Grbics a klubváltása kapcsán.

A Fradi nem hozta nyilvánosságra, Grbics mennyi időre írt alá. Az irányító is elutazik pénteken új csapatával a nagyváradi felkészülési tornára, ahol az első napon a Nagybánya, míg szombaton a CSM Bucuresti lesz az FTC ellenfele.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik