Női kézi: Adzsics maradt a Podgorica edzője, nincs büntetés

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.02.15. 00:12
A Ferencvárostól elszenvedett súlyos hazai Bajnokok Ligája-vereség után ugyan utalt arra Dragan Adzsics, hogy távozhat a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatának éléről, de a vezetőséggel történt egyeztetést követően kiderült, nem lesz váltás a vezetőedzői poszton, és a gyengén teljesítő játékosok sem kapnak büntetést.

„Nem távozom és a klubvezetés sem rúgott ki. Beszéltem a játékosokkal, együtt fogunk dolgozni azért, hogy a szezon végéig kijöjjünk ebből a gödörből – mondta Adzsics a Vijesti című lapnak. – Még mindig nem tudom, mi lehet a gond. A csapat az edzéseken sokkal jobban teljesít, mint ami aztán ebből a mérkőzéseken meglátszik. De nem menekülök el a problémák elöl, majdnem két hónapunk van a BL-negyeddöntőig, hogy felépítsük magunkat."Vijesti című lapnak. – Még mindig nem tudom, mi lehet a gond. A csapat az edzéseken sokkal jobban teljesít, mint ami aztán ebből a mérkőzéseken meglátszik. De nem menekülök el a problémák elöl, majdnem két hónapunk van a BL-negyeddöntőig, hogy felépítsük magunkat."

Adzsics sokat vár Szuzana Lazovics és Djurdjina Malovics visszatérésétől, szerinte velük versenyképesebb lesz a csapata.

Predrag Boskovics, a klub elnöke annyit tett hozzá, hogy a vezetőedző természetesen felajánlotta a lemondását, de nem fogadták el azt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik