Kézilabda: Bulatovics egyre közelebb kerül a Győrhöz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 17:18
Nagyon úgy néz ki, hogy Katarina Bulatovics előbb-utóbb a Győri Audi ETO KC kézilabdázója lesz – a Nemzeti Sport több forrásból is így értesült, ráadásul a montenegrói átlövő maga is bevallotta, hogy tárgyalt a magyar csapattal. Néhány napja az őt képviselő menedzser, Farkas Mátyás még azt mondta a Nemzeti Sport Online-nak, hogy a macedón Vardar Szkopje és a Győr a két fő esélyes a világ egyik legjobb, legdrágább játékosának aláírásáért.

Ehhez képest az egy orosz milliárdos által pénzelt Szkopje honlapjára csütörtökön felkerült egy terjedelmes dolgozat az elmúlt hónapok tizenhárom igazolásáról, és ebben egyrészt egy szó sem esik Bulatovicsról, másrészt viszont az áll benne, hogy a macedón klub kerete ezzel teljessé vált.

„A horvát Maja Zebic szerződtetésével a mozaik utolsó darabja is a helyére került, minden, amit a klub tervezett, megvalósult" – áll a cikkben, eszerint tehát az elmúlt két világverseny, a londoni olimpiai és a szerbiai Európa-bajnokság gólkirálya (aki egy ezüst- és egy aranyérmet szerzett a két tornán) nem megy Szkopjéba. Ez pedig csak egy kijáratot hagy nyitva – vagyis Bulatovics alighanem az ETO játékosa lesz a nyártól.

A játékost képviselő SportConcept menedzserirodától a friss hír kapcsán azt a tájékoztatást kaptuk, hogy végleges döntés továbbra sincs az átlövő jövőjével kapcsolatban, azzal meg kell várni a BL-döntő végét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik