Kézi: a Füred ragaszkodik a Plockba vágyó irányítóhoz

S. J.S. J.
Vágólapra másolva!
2014.07.02. 11:25
Szöllősi Balázs, a Balatonfüred válogatott keretben is számításba vett kézilabdázója szívesen kipróbálná magát a lengyel Wisla Plock légiósaként, magyar klubja azonban ragaszkodik hozzá.

Amint arról lengyel sajtóértesülések alapján korábban már beszámolhattunk: a Plock szívesen szerződtetné a füredi irányítót, az értesülést lapunk megkeresésére megerősítette a 21 éves játékos menedzsere, Szörnyi Attila. Utóbbi elmondta: Szöllősinek még kétéves szerződése van a bajnoki bronzérmessel, ám a lengyel kérő ajánlatot tett a kivásárlására, ami nem gyakori manapság.Amint arról lengyel sajtóértesülések alapján korábban már beszámolhattunk: a Plock szívesen szerződtetné a füredi irányítót, az értesülést lapunk megkeresésére megerősítette a 21 éves játékos menedzsere, Szörnyi Attila. Utóbbi elmondta: Szöllősinek még kétéves szerződése van a bajnoki bronzérmessel, ám a lengyel kérő ajánlatot tett a kivásárlására, ami nem gyakori manapság.

„A játékos kipróbálná magát külföldön, ezért örömmel fogadta a plocki ajánlatot – mondta Szörnyi Attila a Nemzeti Sportnak. – Felvettük a kapcsolatot a Balatonfüred vezetőivel, akikkel közöltük a lengyelek ajánlatát, és bízunk benne, hogy sikerül megegyezni az irányító elengedéséről.”

Király G. István, a füredi klub elnökségi tagja a témához kapcsolódóan ugyanakkor levélben arról értesítette a Nemzeti Sportot, hogy a lengyelek hivatalosan még nem keresték meg őket. Egyelőre a játékos menedzserén keresztül tettek egy kísérletet, amit viszont a fürediek szerint aligha lehet ajánlatként kezelni. Végül a klub képviselője kategorikusan hozzátette: „Nem engedünk el senkit.”

Az átalakulóban levő Plock szándéka információnk szerint komoly, ezért a Szöllősi-ügy ezzel még aligha zárult le.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik