Férfi kézilabda: Lékai Máté jövő héten már pályára lépne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.02. 14:03
Lékai Máté, a Celje férfi kézilabdacsapatának magyar válogatott irányítója még a március elején megnyert kupadöntő során szenvedett sérülést, eltört a hüvelykujja. A rehabilitáció egészen mostanáig tartott, jövő héten kezdhet el teljes értékű edzésmunkát végezni, szombaton pedig akár pályára is léphet.

„A műtét után körülbelül egy héttel vették le rólam a gipszet. Ezt követően egy hétig még nem járhattam gyógytornára, de ultrahangos, lézeres és mágneses kezeléseket kaptam. A kezelések és a gyógytorna mellett lábra folyamatosan dolgoztam, és részt vettem a csapat edzésein. Egy hete mindent csinálhatok a kezemmel, jövő héten már teljes értékű edzésmunkát végezhetek, és a szombati mérkőzésen a tervek szerint már pályára lépek” – idézi a sportconcept.hu Lékait.sportconcept.hu Lékait.

„Három mérkőzésünk lesz a következő három szombaton. Ezeknek már nem igazán van tétje, mert négy ponttal vezet a Gorenje Velenje. Mi minimum a második helyen végzünk, az első hely megszerzésére már csak matematikai esélyünk van” – tette hozzá az irányító.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik