Férfi kézilabda: átlövőkkel erősített a Tatabánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.10. 14:36
null
Borzas Uros szeretne bizonyítani Tatabányán (Fotó: telekomveszprem.hu)
Két fiatal átlövővel erősített a Tatabánya férfi kézilabdacsapata, amely szerződtette Nagy Bencét és Borzas Urost.

A klub hivatalos Facebook-oldala szerint a 195 centis, 100 kilós irányító-átlövő, Nagy Bence a Budakalásztól, míg a 198 cm magas, 20 éves, balátlövő, a zentai születésű magyar Borzas Uros Veszprémből érkezik.

„Erre a váltásra, az inspiráló új közegre a fejlődésem szempontjából is szükségem volt. Arról nem is szólva, hogy beleszagolhatok egy élcsapat mindennapjaiba, illetve a nemzetközi porondon is megmutathatom maga, ami külön is motivál. Nagyon komoly minőségű játékosokkal kerülhettem egy keretbe” – nyilatkozta Nagy Bence.

„Óriási megtiszteltetés, hogy egy ilyen jó csapatba hívtak kézilabdázni. Reményeim szerint a bajnokságban és az EHF-kupában egyaránt bizonyíthatok. Szeretnék mielőbb beilleszkedni a csapatba, és minél jobb játékkal meghálálni a klubnak a megelőlegezett bizalmat” – mondta Borzas Uros.

Tatabányáról a télen távozott Szöllősi Balázs, aki Balatonfüredre szerződött, Székely Márton kapus tavasszal marad, de júliusban már Veszprémben kezdi meg a felkészülést, és a hírek szerint a nyáron a román jobbátlövő, Demis Grigoras is elhagyja Tatabányát, ő a francia Chambéryben folytathatja a pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik