MTI
N. T.
2022.12.01 13:11 Frissítve: 2022.12.01 13:55

Férfi kézilabda: a Szeged új néven szerepel a továbbiakban

A Szeged férfi kézilabdacsapata bejelentette, hogy a jövőben OTP Bank-Pick Szeged néven szerepel a hazai és nemzetközi versenysorozatokban.

 

A klub csütörtöki közleménye kiemeli, hogy az együttest már egy évtizede támogató hitelintézet névadó szponzorrá lépett elő.

„A kézilabda Magyarország egyik legsikeresebb sportága, Szeged pedig egy fontos fellegvára, amit az elmúlt időszakban elért sikerek is bizonyítanak. Büszkén támogattuk eddig is a klubot, és bízunk benne, hogy az együttműködés új szintre emelésével még jobban hozzá tudunk járulni a csapat sikereihez és ahhoz, hogy a szegedi kézilabdaklub utánpótlás-nevelési programja még több sportolni vágyó gyerekkel tudjon foglalkozni és még több tehetséges sportolót neveljen ki” – idézte a közlemény Nagy Zoltán Pétert, az OTP Bank marketing- és kommunikációs igazgatója.

„Céljaink eléréséhez, hogy a felnőttcsapatunk és a klub is tovább erősödjön, stabil gazdasági háttér kell, és ennek a megteremtésében eddig is kiemelt fontosságú volt az OTP Bank támogatása. Szeretnénk megköszönni, hogy további bizalmat szavaztak nekünk, és azért fogunk dolgozni, hogy az együttműködésünk most kezdődő, új szakaszában még több sikernek örülhessünk majd együtt. Tudom, hogy fontos a szurkolóinknak, így szeretném megnyugtatni őket afelől, hogy bár új néven folytatjuk a működésünket, a klub tradicionális értékei nem változnak, így a címerünk is változatlan marad” – mondta el a névváltoztatás kapcsán Szűcs Ernő Péter, a klub elnöke.

2023.02.05 13:22:05

Kézilabda nemzetisport.hu

Bár a török Kastamonu jól tartotta magát, nem tudta megakadályozni a nagy különbségű vereséget.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.