Férfi kézi-vb: így szurkolnak a házigazdának egy zárt kapus meccsen – videó

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2021.01.26. 08:37
null
A házigazda Egyiptom mérkőzésein rendre szurkolók tűnnek fel a csarnokokban (Fotó: AFP)
„Tényleg vannak nézők a zárt kapus világbajnokságon?” – teszi fel a kérdést a dán Tv2, amely a cikkében azt vizsgálja, hogy hogyan lehetséges, hogy a házigazda egyiptomi férfi kézilabda-válogatott mérkőzésein rendre feltűnnek szurkolók a lelátón. 

 

„Nem, továbbra sem árulnak jegyeket a mérkőzésekre” – írja a dán Tv2, amely utánajárt, hogy akkor mégis hogyan lehetséges az, hogy az egyiptomi válogatott az oroszok és a szlovénok elleni mérkőzésen is kapott némi segítséget a lelátóról.

A dán televízió helyszínen tartózkodó kommentátora elmondta, valóban érdekes jelenségnek volt szemtanúja a mérkőzéseken.

„Figyelemreméltó, hogy sokan bejutnak a csarnokba, amikor Egyiptom játszik. Aztán hirtelen eltűnnek, amikor a mérkőzés véget ér… A legnagyobb gondom ezzel az, hogy nem tudjuk, ők bent vannak-e a buborékban. Ha nem, akkor a biztonságunkkal játszanak” – mondta Thomas Kristensen.

Egyiptomi szurkolás a szlovénok elleni meccsen:


A cikk szerint jegyértékesítés tehát továbbra sincs a mérkőzésekre, ám a rendezők rengeteg akkreditációt osztottak ki – és így minden bizonnyal nemcsak a sajtó képviselői, illetve a további hivatalos személyek kapnak belépési lehetőséget az egyes mérkőzésekre.

Egyiptomi szurkolás az oroszok elleni meccsen:


Morten Henriksen, a Dán Kézilabda-szövetség sportigazgatója elárulta, a nemzetközi szövetség (IHF) korábban már megkérte a szervezőket, hogy csökkentsék a kiadott akkreditációk számát. Kérdés, hogy ez meglátszik-e majd a „nézőszámon” a Dánia–Egyiptom negyeddöntőben…

AZ EGYENES KIESÉSES SZAKASZ MENETRENDJE
DÖNTŐ (KAIRÓ)
1. 31. 17.30 A két elődöntő győztese
BRONZMÉRKŐZÉS (KAIRÓ)
1. 31. 14.30 A két elődöntő vesztese
ELŐDÖNTŐ (KAIRÓ)*
1. 29. 17.30 Dánia/Egyiptom–Spanyolország/Norvégia
1. 29. 20.30 Svédország/Katar–Franciaország/Magyarország
NEGYEDÖNTŐ
1. 27., 17.30 Kairó
Dánia–Egyiptom
1. 27., 20.30 Kairó Svédország–Katar
1. 27., 20.30Új főváros
Spanyolország–Norvégia
1. 27., 20.30Gíza
Franciaország–Magyarország
* A meccsek sorrendje módosulhat a párosítások ismeretében
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik