Férfi kézi NB I: a Tatabánya kapusa nyártól a Gyöngyösben folytatja

Vágólapra másolva!
2022.02.10. 15:23
null
A 12-szeres válogatott Bartucz László éppen következő csapata ellen játszik a hétvégén (Fotó: Szabó Miklós)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya a hivatalos oldalán jelentette be, hogy kapusa, Bartucz László a jelenleg tartó idény végezetével a szintén az első osztályban szereplő Gyöngyösben folytatja a pályafutását.

 

Bartucz László a klubhonlapnak adott nyilatkozatában elmondta, habár szombaton éppen következő csapata ellen játszik, ez nem nem akadályozhatja meg abban, hogy csakis jelenlegi csapatára koncentráljon.

„Hosszú távra terveztem a csapatnál, azonban most ez így alakult: pont a következő csapatommal játszunk a hétvégén, ez azonban nem akadályozhat meg abban, hogy szombaton csakis a mi csapatunkra és az én teljesítményemre koncentráljak. Az idény hátralevő részében is mindent meg fogok tenni azért, hogy sikeresek legyünk a mérkőzéseinken. Az elmúlt négy évben sikerült azt elérnem, amit szerettem volna: azt gondolom, hogy sikerült bizonyítanom mind a szurkolóknak, mind magamnak, hogy mire vagyok képes, hogy mindig a legjobbamat és a legtöbbet nyújtsam – és ez a hátralevő időben sem lesz máshogy. Szeretném megköszönni a támogatást, amit minden mérkőzésen megkaptunk és hogy a nehéz időszakokban is kiálltatok mellettünk. Sok jó emlékkel távozok majd Tatabányáról és biztos vagyok benne, hogy érzelmileg mindig is kötődni fogok a szurkolókhoz és a klubhoz” – idézte a Tatabánya oldala a távozó kapust.

A 30 éves Bartucz múlt hét vasárnap, a Telekom Veszprémtől elszenvedett vereséget követően arról beszélt az NSO-Tv-nek, hogy mennyire nagyszerű érzés volt a tatabányaiak nemrég felavatott multifunkcionális csarnokában parkettre lépni.

A 12-szeres válogatott játékos 2010-ben, a Pécsnél kezdte felnőttpályafutását, majd egy évvel később a Tatabányához szerződött. Ceglédi és csurgói kitérője után 2018-ban visszatért a Komárom-Esztergom megyeiekhez, nyártól pedig Gyöngyösön folytatja karrierjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik