Férfi kézi: megjött a Mikulás Veszprémbe, Nenadics és Ligetvári hosszabbított

Vágólapra másolva!
2021.12.06. 10:46
null
Nenadics 2018 januárja óta erősíti a Veszprémet (Fotó: Szabó Miklós)
A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata nem mindennapi videóval jelentette be Facebook-oldalán szerb sztárja, Petar Nenadics, valamint a magyar válogatott balátlövő, Ligetvári Patrik szerződéshosszabbítását.


„A Telekom Veszprém öltözőjében járt ma a Mikulás, és ha már ott volt, ajándékokat is hozott”
írja a Veszprém Facebook-oldala.

A videóból kiderül, hogy az irányító-átlövő Nenadics 2023-ig, míg Ligetvári 2024-ig hosszabbított.

„Boldog vagyok, folytathatjuk a megkezdett utunkat a csapattal, ez sokat jelent számomra. Mindenki tudja, milyen tervekkel jöttem ide, ahhoz, hogy elérjük ezeket, dolgozunk tovább. Képesek vagyunk rá, elérhetünk bármilyen célt, amit kitűzünk magunk elé” – mondta el a klub honlapján a 35 éves Nenadics, aki combsérülés miatt idén már nem léphet pályára.

A szerb klasszis 2018 januárja óta játszik Veszprémben. A veszprémi nevelésű Ligetvárit többször kölcsönadta a klub Spanyolországban is légióskodott –, 2020-ban tért vissza újra az együtteshez.

„Itthon érzem magam. Itt lakom nem messze, Várpalotán, és nagyon büszkévé tesz, hogy a saját országomban a saját nyelvemet beszélhetem. Gyerekkorom óta járok a Veszprém meccseire, mindig is erről álmodtam, hogy itt pályára léphessek, és minél meghatározóbb szerepet tölthessek be. Sokat fejlődtem az idei évadban, és ezt az utat szeretném folytatni” árulta el a 25 éves játékos.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik