PÓR KÁROLY
PÓR KÁROLY
2013.04.15 14:37 Frissítve: 2014.12.12 01:04

A Győr, a Szkopje és a Krim is versenyez Bulatovicsért

Korábban, román sajtóhírek alapján beszámoltunk róla, hogy a Valcea montenegrói átlövője, Katarina Bulatovics nyáron biztosan csapatot vált. A játékos pedig maga is elismerte, hogy a Győri Audi ETO is a kérői között van. A klasszis jövőjével kapcsolatban a Nemzeti Sport Online a játékost képviselő magyar menedzserirodánál, a Sport Conceptnél érdeklődött.

Katarina Bulatovicsért sorban állnak a kérők – vajon ki nyeri az átlövőért folytatott versenyt? (Fotó: Korponai Tamás)

 

„A román sajtóban megjelent hírek, melyek szerint Katarina Bulatovics biztosan távozik a Valceától, még nem tekinthetők ténynek. Az a tény, hogy négy csapat is komolyan érdeklődik az átlövő iránt, és legkésőbb április végig eldől, hol folytatja a pályafutását, melyik klub ajánlatát fogadja el” – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online megkeresésére a montenegrói átlövő egyik menedzsere, Farkas Mátyás.

A kérdés persze az, hogy mely csapatok jöhetnek szóba. A játékosügynök kérdésünkre válaszolva erre is kitért.

„A Valcea jövő évi költségvetése kezd összeállni, a korábbi baljós hírek ellenére úgy tűnik, hogy lesz pénze a csapatnak több kulcsjátékos megtartására, és Bulatovicsot is marasztalják. A románok ajánlata mellett azonban másokét is mérlegelnünk kell. Több forrásban megjelent már, így nem titok, hogy a Győrrel is tárgyaltunk, de a magyar és a román csapaton kívül másik két klub is szerződtetni szeretné Bulatovicsot. Ezek közé tartozik a macedón Szkopje és a szlovén Krim is” – fogalmazott a menedzser.

Szkopjében egy helyi milliárdosnak köszönhetően délszláv szupercsapat épül, a Győrből elcsábított montenegrói Jovanka Radicsevics és Andrea Lekics megszerzése után Bulatovics megszerzésével tehetnék fel az i-re a pontot. A BL-ben az idén elődöntőig menetelő Ljubljana pedig a következő szezonban Németországba szerződő Susann Müller helyére keres átlövőt, és a hírek szerint ezért kész jelentős anyagi áldozatokat is hozni.    

Hát, a kérőket elnézve lehet, hogy a Győrnek könnyebb lesz megnyernie a Bajnokok Ligáját, mint a jelen pillanatban a világ egyik legértékesebb játékosának számító Bulatovicsért folytatott versenyt.

 

2021.07.12 14:22:57

Kézilabda Papp Bálint (összefoglaló), Rusznák György (percről percre)

Bár a találkozó túlnyomó részében a brazilok vezettek, a hajrá a magyaroké volt.

2021.07.09 17:53:56

Kézilabda BOBORY BALÁZS (összefoglaló), RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

Potyogtak a gólok az olimpiára készülő csapatok találkozóján, de a magyarok jöttek ki jobban a párbajból.

2021.07.06 16:41:59

Kézilabda PAPP BÁLINT (összefoglaló), HARMATH ÁKOS (percről percre)

Az olimpiai felkészülés utolsó szakaszát hatgólos sikerrel indították a mieink Montenegró ellen.

2021.07.05 12:45:09

Kézilabda JOCHA KÁROLY

Hanus Ágnes nem tervezte meg a „lelépést”, s később minden csapattársától elnézést kért.

2021.06.17 05:19:53

Kézilabda BOBORY BALÁZS

„Sok mindent pozitívabban láttam, ha hibáztam, kerestem, miként tudnék javítani.”