Női kézi: megműtötték az FTC szerb irányítóját

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.21. 18:11
Már meg is műtötték az FTC kéztörést szenvedett irányítóját, Andrea Lekicset (Fotó: Török Attila)
Megműtötték az FTC-Rail Cargo Hungaria női kézilabdacsapatának, szerb irányítóját, Andrea Lekicset, akinek a szerdai, Vasas elleni bajnokin tört el a keze – számolt be róla közösségi oldalán a 36 éves kézilabdázó.


Mint a szerb Zsurnalra hivatkozva pénteken megírtuk, Andrea Lekicsnek eltört a keze az FTC Vasas elleni szerdai bajnokiján, a szerb irányító pedig olyan súlyosan sérült meg, hogy meg kellett műteni.

A lap mellett az FTC sem közölte, hogy Lekicsre mennyi ideig nem számíthatnak a zöld-fehérek, de mindenképpen érzékeny veszteség a csapatnak, s ez látszódott a szombati, Krim Ljubljana elleni érdi Bajnokok Ligája-mérkőzésen is, melyen az előző kiírásban ezüstérmes magyar csapat 28–26-ra kikapott a Krim Ljubljanától.

A találkozó után a csapat edzője, Allan Heine arról beszélt, alkalmazkodniuk kell az Andrea Lekics nélküli játékhoz, Kukely Anna pedig arról, hogy sokkolta őket az irányító sérülése.

Lekics közösségi oldalán vasárnap délután számolt be róla, hogy már meg is műtötték, így hamarosan elkezdheti a rehabilitációt.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik