Női kézi: az FTC megkezdte a felkészülést az új idényre

Vágólapra másolva!
2023.07.20. 17:44
null
Már az Elek Gyula Arénában készülnek a zöld-fehérek (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/kezilabda/noi-kezilabda/hirek/elkezdtek-a-felkeszulest-noi-keziseink?fbclid=IwAR3y6TnSiEH3N0vis1zKb8O76invYw34xHQ1wDQQsdDr3ax6t2YNeoF-2S8" target="_blank">fradi.hu</a>)
Bő másfél hónappal a június eleji Bajnokok Ligája-döntő után ismét együtt a Ferencváros női kézilabdacsapata – írja a klub a hivatalos oldalán. A zöld-fehérek játékosai csütörtökön már Martin Albertsen irányítása alatt kezdték meg a felkészülést a 2023–2024-es idényre.

Fizikai felmérésekkel kezdődött az új idény az FTC-Rail Cargo Hungaria játékosai számára. A zöld-fehérek több mint egy hónap pihenés után látogattak újra az Elek Gyula Arénába, ahol megismerkedtek az új vezetőedzővel, Martin Albertsennel és a stáb új tagjaival is.

A dán szakember a Fradi Médiának nyilatkozott a felkészülés első napján: „Megnézzük, milyen erőben vannak most a lányok, de valójában minden egyes nap tesztelni fogjuk őket. Új rendszer építünk ki, folyamatosan figyeljük az erőállapotukat, és a mentális felkészülésre is nagy hangsúlyt fektetünk”.

A klubhonlap kiemelte, hogy a gyakorláson részt vett az új igazolások közül Bordás Réka és Jelena Deszpotovics is, valamint a csapattal készül és fokozatos terhelést kap a súlyos sérülésből visszatérő Béatrice Edwige és Kovács Anett. A junior Európa-bajnokságot nyert Papp Dorka és Simon Petra a jövő héten csatlakozik majd a munkához.

Az FTC a felkészülés során öt edzőmeccs mellett Franciaországban, egy minitornán is részt vesz.

AZ FTC-AZ FTC-RAIL CARGO HUNGARIA FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉSEI
július 28.:
DVSC-Schaeffler–FTC-Rail Cargo Hungaria
augusztus 2.:FTC-Rail Cargo Hungaria–MTK Budapest
augusztus 8.:FTC-Rail Cargo Hungaria–CSM Bucuresti (román)
augusztus 11.:FTC-Rail Cargo Hungaria–Magyarország (női válogatott) – zárt kapus
augusztus 19–20.:metzi torna
augusztus 23.:FTC-Rail Cargo Hungaria–DVSC-Schaeffler

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik