Női kézilabda: Ambros Martín nem ért egyet eltiltásával

Vágólapra másolva!
2022.05.09. 22:14
null
Szerdán elmondja a véleményét (Fotó: Török Attila)
Amint arról beszámoltunk, még április közepén kis híján összeverekedett egymással a kispadoknál Elek Gábor és Ambros Martín az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC bajnoki mérkőzése közben. A magyar női kézilabda-válogatottat korábban közösen vezető két trénert a Magyar Kézilabda-szövetség két-két bajnoki mérkőzéstől eltiltotta, és fejenként 200 000 forintos pénzbírsággal sújtotta. A győriek szakvezetője hétfőn jelezte: nem ért egyet a büntetéssel, s szerdán sajtótájékoztató keretében ismerteti véleményét.

 

A női kézilabda NB I-ben évek óta döntő jelentőségűnek számít a két zöld-fehér csapat rangadója, s ez idén áprilisban is így volt, ám a mérkőzés a két szakvezető, Elek Gábor és Ambros Martín balhéjáról marad emlékezetes. A győriek spanyol mestere az M4 Sport kézilabda-magazinműsorában elmondta: a magyar szövetség büntetését aránytalannak és igazságtalannak tartja.

„Elnézést, hogy spanyolul beszélek, de szeretném elkerülni a félreértéseket – kezdte mondandóját Ambros Martín az M4 Sport mikrofonja előtt. – A múlt héten kaptam kézhez a Magyar Kézilabda-szövetség etikai bizottságától a hivatalos büntetést a Ferencváros elleni mérkőzésen Elek Gáborral történt incidenssel kapcsolatban. Szeretném elmondani, hogy egyáltalán nem értek egyet a döntéssel, mert az nemcsak aránytalan, hanem igazságtalan is. Az álláspontomat és az indokaimat bővebben is kifejtem egy, a klubbal közösen tartott sajtótájékoztató keretében, ezen a héten szerdán.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik