Női kézi BL: Triscsuk gólja a forduló legszebbjei közt – videó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.22. 10:29
Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC is sikerrel zárta a női kézilabda Bajnokok Ligája hétvégi fordulóját. Mindkét magyar csapat Németországban tudott nyerni: előbbi a Bietigheim, utóbbi a Thüringer HC vendégeként. Az európai szövetségnél (EHF) egyik hazai klubtól sem kerültek be játékosok a hétvége legjobbjai közé.

Nem úgy az 53-szoros magyar válogatott balátlövő, Triscsuk Krisztina – aki a nyáron 14 év után eligazolt a magyar bajnokságból, hogy kipróbálja magát a német ligában –, aki a Thüringer HC színeiben négy gólt szerzett a címvédő ETO ellen. Egyik találatát a forduló öt legszebbje közé beválasztotta az EHF. Triscsuk Krisztina – aki a nyáron 14 év után eligazolt a magyar bajnokságból, hogy kipróbálja magát a német ligában –, aki a Thüringer HC színeiben négy gólt szerzett a címvédő ETO ellen. Egyik találatát a forduló öt legszebbje közé beválasztotta az EHF.

A legszebb gólokat ide kattintva tekinthetik meg.

A forduló legszebb védései közt Katrine Lunde, a Győri ETO korábbi, a Vipers Kristiansand jelenlegi kapusának egyik hárítása is helyet kapott, valamint Dinah Eckerlének, a Bietigheim kapuvédőjének az FTC elleni egyik bravúrja is.

A legszebb védéseket ide kattintva tekinthetik meg.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik