Női kézi BL: a halál csókja – videón Kiss Éva parádéja

Vágólapra másolva!
2016.11.05. 13:07
A női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Győri Audi ETO KC parádés második félidei játékával 33–25-re kiütötte a címvédő CSM Bucuresti-et. A magyar csapatban kiemelkedő teljesítményt nyújtott a szenzációsan védő Kiss Éva, akinek a bravúrjaiból az EHF Tv válogatást készített.

Az EHF Tv hivatalos honlapján a „The »Kiss« of death”, vagyis „A halál csókja” címmel hirdetik a videót, utalva a Győr magyar kapusának parádéjára. hivatalos honlapján a „The »Kiss« of death”, vagyis „A halál csókja” címmel hirdetik a videót, utalva a Győr magyar kapusának parádéjára.

A magyar válogatott kapus poszttársa, Kari Aalvik Grimsbö az egy héttel ezelőtti, bukaresti összecsapáson térdsérülést szenvedett, ezért – bár a kispadra leült – elővigyázatosságból nem kapott szerepet a győri találkozón, de látva Kiss teljesítményét, erre nem is volt szükség.

Kiss nemcsak három hétmétereslövőt babonázott meg, de fontos lövéseket, ziccereket fogott, olykor egészen hihetetlen mozdulatokkal – remek volt és főleg önbizalommal teli. „Az előző szezonban hibáztam, elköteleztem magam Kari mellett, és nem érzékeltettem Évával eléggé, hogy ugyanúgy bízom benne – jegyezte meg a Győr vezetőedzője, Ambros Martín nagyon önkritikusan. – Most próbálok figyelni erre, és Éva meghálálja a bizalmat.”

KISS ÉVA PARÁDÉJA

ÍGY ÜNNEPELTEK A MECCS UTÁN A JÁTÉKOSOK ÉS A SZURKOLÓK


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik