Női kézi: Hornyák Dóra a négybe tartó Vácban folytatja

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.22. 17:21
Több új játékos érkezését jelentette be az Ipress Center Vác női kézilabdacsapata, amely jövőre az első négybe kerülést tűzte ki célként.

A 22 éves balátlövő, Hornyák Dóra a Győri ETO-tól, a szintén átlövő, 23 éves macedón Marija Sterjova a Vardar Szkopjétól, a 23 éves irányító, Tóth Eszter Veszprémből, míg a 21 éves balszélső, Pelczéder Orsolya szintén Veszprémből érkezik.Hornyák Dóra a Győri ETO-tól, a szintén átlövő, 23 éves macedón Marija Sterjova a Vardar Szkopjétól, a 23 éves irányító, Tóth Eszter Veszprémből, míg a 21 éves balszélső, Pelczéder Orsolya szintén Veszprémből érkezik.

Szádvári Krisztina, Ana Niksic, Kamper Olívia, Ivanics Dóra, Kaiser Melitta és Szandra Nikcsevics távozik a csapattól. Fülöp Andrea, Farkas Veronika és Drávai Gyöngyi maradnak, míg a szezonban korán lesérülő, de addig meggyőző teljesítményt felmutató Marija Sztefanovics lejáró szerződéséről most is folynak az egyeztetések.

„A felnőttcsapatnak számos nehézsége akadt a mostani szezonban, nem lehetünk teljesen elégedettek. Felmértük a gyengeségeket, és úgy érzem, megfelelő megoldást sikerült találni. Az új stratégia természetesen az új játékosokkal együtt lehet csak teljes. Reális cél, hogy jövőre az első négyben benne legyen az Ipress Center Vác. A bajnok ifjúsági csapatunk tagjainak pedig egyre nagyobb szerepet szánunk a felnőttcsapatban" – fogalmazott Kirsner Erika, az Ipress Center Vác elnöke.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik