Férfi kézi-vb: Látszik, hogy baráti társaság vagyunk - Harsányi

Vágólapra másolva!
2013.01.21. 23:35
A magyar férfi kézilabda-válogatott remek játékkal 27–19-re legyőzte Lengyelországot a spanyolországi világbajnokság hétfői barcelonai nyolcaddöntőjében.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a csapat ilyen nagyszerűen teljesített, ez is azt mutatja, hogy ez egy baráti társaság, amelynek a tagjai a pályán is meghalnak egymásért. Ma is kisegítettük egymást, a védekezés szenzációs volt, Mikler Roli fantasztikusan védett hátul. Ilyen alapokkal tudtunk sok könnyű gólt lőni, és úgy gondolom, hogy ezúttal rendkívül türelmesen és intelligensen játszottunk" – mondta a csapatkapitány, Harsányi Gergely a lengyelek elleni siker után.Harsányi Gergely a lengyelek elleni siker után.

„Nagyon örülök, hogy így össze tudtuk szedni magunkat. Gratulálok a csapatnak, ma nagyon nagyot küzdött, a kapott tizenkilenc mindent elmond. A hozzáállásunk példaértékű volt, csak ilyen mérkőzések jöjjenek a jövőben" – mosolygott védekező-specialista beállónk, Schuch Timuzsin.

„Óriási volt a védekezés, a kapusteljesítmény pedig egyszerűen szenzációs volt. A második félidőre a támadójátékunk is feljavult, ennek köszönhető a siker” – tette hozzá Lékai Máté.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik