Jégkorong: Sofron megszerezte első pontjait az ECHL-ben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.02. 09:36
Sofron István a nyáron igazolt a tengerentúli harmadosztálynak megfelelő ECHL-ben szereplő Wichita Thunder csapatához, amely az NHL-ben szereplő Edmonton Oilers farmcsapata. Az ECHL küzdelmei október közepén kezdődtek a Whichita számára, amelyben Sofron a legutóbbi mérkőzésen megszerezte első pontjait. A magyar válogatott szélső két gólpasszal járult hozzá a Kansas City Mavericks 4–1-es legyőzéséhez.

„Másfél hét alatt négy meccsünk volt, és mellette napi két edzés. A nagy terhelés ellenére jól érzem itt magam, nagyszerűek a körülmények, egy 14 ezres stadionban játsszuk a meccseinket. A csapat az első pillanattól kezdve befogadott. Ha jól megy a hoki, akár előrelépési lehetőségem is lesz" – árulta el Sofron a Borsnak. „Másfél hét alatt négy meccsünk volt, és mellette napi két edzés. A nagy terhelés ellenére jól érzem itt magam, nagyszerűek a körülmények, egy 14 ezres stadionban játsszuk a meccseinket. A csapat az első pillanattól kezdve befogadott. Ha jól megy a hoki, akár előrelépési lehetőségem is lesz" – árulta el Sofron a Borsnak.

A válogatott hokissal már együtt van kedvese, a műsorvezető Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi is, és úgy tervezik, jó ideig nem jönnek haza, az ünnepeket legalábbis biztosan Amerikában töltik, miután Sofron csapata december 22. és december 31. között hat mérkőzést is játszik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik