Vb 2014: megvan Scolari utolsó előtti brazil kerete

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.24. 17:37
A sérüléséből felépülő Fred az egyike a három nem légiósnak, akit Luiz Felipe Scolari szövetségi kapitány hétfőn behívott Brazília labdarúgó-válogatottjának vasárnap Dél-Afrikába, felkészülési mérkőzésre utazó keretébe.

Fred (Fluminense) mellett a szintén csatár Jo (Atlético MG) és a kapus Jéfferson (Botafogo) képviseli a brazil bajnokságot a meglepetést nem tartalmazó keretben.

Brazil források szerint Scolari majdani világbajnoki keretével kapcsolatban már csak két kérdés nyitott: a harmadik számú kapus (Victor vagy Diego Cavalieri?), valamint a negyedik középső védő (Dedé, Marquinhos, Réver vagy Henrique) kiléte.

A március 5-i johannesburgi fellépés lesz az utolsó mérkőzés május 7-ig, amikor Scolari kihirdeti Brazília 23-as keretét a június 12-én kezdődő világbajnokságra.

A BRAZIL VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok:
Júlio César (Toronto FC), Jéfferson (Botafogo)
Védők: David Luiz (Chelsea), Dante (Bayern München), Thiago Silva (PSG), Daniel Alves (Barcelona), Marcelo (Real Madrid), Rafinha (Bayern München)
Középpályások: Luiz Gustavo (Wolfsburg), Paulinho (Tottenham), Fernandinho (Manchester City), Oscar (Chelsea), Ramires (Chelsea), Willian (Chelsea), Bernard (Sahtar Doneck)
Csatárok: Hulk (Zenit), Neymar (Barcelona), Fred (Fluminense), Jo (Atlético MG)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik