Vb 2014: egy újonc is helyet kapott a portugál keretben

Vágólapra másolva!
2013.11.08. 19:06
Kijelölte 24 fős keretét a Svédország elleni világbajnoki pótselejtezőre Paulo Bento, a portugál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, aki először postázott meghívót a Sporting 21 esztendős középpályásának, William Carvalhónak.

A legnagyobb hiányzó Danny, aki klubcsapata, a Zenit szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg, így kihagyni kényszerül a svédek elleni meccseket.

Szintén nem egészséges, de tagja a keretnek Joao Pereira és Fábio Coentrao, valamint az a Bruma is, aki még nem lépett pályára a portugál A-válogatottban, de a Luxemburg elleni selejtezőn a kispadra már leülhetett.

A PORTUGÁL VÁLOGATOTT KERETE A SVÉDEK ELLEN
Kapusok:
Rui Patrício (Sporting CP), Beto (Sevilla), Eduardo (Braga)
Védők: Joao Pereira, Ricardo Costa (mindkettő Valencia), André Almeida (Benfica), Antunes (Málaga), Fábio Coentrao, Pepe (mindkettő Real Madrid), Bruno Alves (Fenerbahce), Luís Neto (Zenit)
Középpályások: Miguel Veloso (Dinamo Kijev), William Carvalho (Sporting CP), Raul Meireles (Fenerbahce), Joao Moutinho (Monaco), Rúben Micael (Braga), Josué (Porto).
Támadók: Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Nani (Manchester United), Varela (Porto), Bruma (Galatasaray), Hélder Postiga (Valencia), Hugo Almeida (Besiktas), Éder (Braga)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik