Videó: „Rendben vagyok” – Grosjean üzent a kórházból

T. D.T. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.29. 21:42
null
Az FIA orvosi stábja segít Grosjeannak a baleset után (Fotó: AFP)
Az F1-ben szereplő Haas versenyzője, Romain Grosjean a kórházból üzent a vasárnapi Bahreini Nagydíjon történt rémisztő balesete után. A 34 éves francia a körülményekhez képest jól van.

 

Mint ismert, Grosjean a Bahreini Nagydíj első körében összekoccant Danyiil Kvjattal, aminek következtében hatalmas sebességgel a korlátnak csapódott. Az autója kettétört, lyukat ütött a korláton, és azonnal kigyulladt, de szerencsére a versenyzőnek volt annyi lélekjelenléte, hogy kimásszon az autóból.

„Sziasztok! Csak azt akartam mondani, hogy nagyjából rendben vagyok, nagyon köszönöm az üzeneteket. Néhány éve még nem voltam oda a glóriáért, de ez az egyik legjobb dolog az F1-ben, nélküle nem beszélnék most hozzátok. Köszönetet mondok a pálya és a kórház orvosi stábjának is. Remélem, hamarosan már írhatok nektek, hogy elmeséljem, mi a helyzet” – mondta Grosjean a bekötözött ujjaira tekintve.

Az FIA közleménye szerint Grosjeannak egyetlen csontja sem tört el, csupán égési sérüléseket szenvedett mindkét kézfejének hátsó részén. Az éjszakát a kórházban tölti.

 


 

AZ ÜTKÖZÉS

Card

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik