El: „Romániában a csendőrség a 13. játékos” – pozitív döntésben bízik a Honvéd

NAGY-PÁL TAMÁSNAGY-PÁL TAMÁS
Vágólapra másolva!
2019.08.04. 19:07
Mint ismert, a Budapest Honvéd botrányos körülmények között esett ki a román Craiova vendégeként az Európa-liga selejtezőjének 2. fordulójában. A kispesti klub megóvta a találkozót, az UEFA pedig hétfőn dönt – erről beszélgetett az NSO Tv stábja az éppen zajló DVTK–Honvéd meccs előtt Mendelényi Dániel tulajdonossal.

Mendelényi Dániel klubtulajdonos szerint az egyetlen lehetséges döntés a legpéldásabb büntetés a Craiovának.

„A Craiova nem való ma az Európa-ligába. A Honvédnak már ott tovább kellett volna mennie három-nullás győzelemmel. Mi erre számítunk.”

Az NSO Tv videójában arról is beszél: mennyire tartja reálisnak, hogy ilyen döntés születik, illetve, hogy mennyire féltek a Craiova stadionjában a hazai szurkolók gyűlölete miatt.

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 2. KÖR, VISSZAVÁGÓ
UNIVERSITATEA CRAIOVA (román)–BUDAPEST HONVÉD 0–0 – 11-esekkel: 3–1

Craiova, Ion Oblemenco Stadion, 25 000 néző. Vezette: Hunter (Eakin, Argyropoulos – északírek)
U. Craiova: Pigliacelli – Martic (Briceag, 13.), Kelic, Acka, Bancu – Mateiu – Barbut, Cicaldau, Ivanov (Qaka, 75.), Vatajelu (Ionita, 63.) – Roman (Fortes, 94.). Vezetőedző: Corneliu Papura
Bp. Honvéd: Lefkovits (Berla, 40.) – Batik, Kamber, Lovric – Ikenne-King, Kesztyűs, Moretti (Uzoma, 73.), Banó-Szabó, Kukoc (Niba, 92.) – Moutari, Kulacs (N'Gog, 78.). Vezetőedző: Giuseppe Sannino
Továbbjutott: az Universitatea Craiova 11-esekkel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik