Csupasport: harmadik lett az egyik legkeményebb Spartan Ultrán

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.07.24. 19:32
Címkék
Szalóki Tímea az 55 kilométeres 3500 méter szinttel és 60 akadállyal megfűszerezett franciaországi Morzine Spartan Ultrán bronzérmet szerzett 13:43:42-es idővel.

Elégtételt jelent a bronzérem?
Rengeteget dolgoztam ezért az eredményért – mondta Szalóki Tímea, aki az 55 kilométeres 3500 méter szinttel és 60 akadállyal megfűszerezett franciaországi Morzine Spartan Ultrán harmadik helyen ért célba 13:43:42-es idővel. – Az egész évet erre a versenyre építettem fel, úgy készültem, hogy most legyek csúcsformában. Nem érdekelt, hogy éppen esik a hó, jégeső van, esetleg orkánerejű szél fúj, minidig kimentem edzeni. Az lebegett a szemem előtt, hogy mindenképpen vissza kell vágnom a Morzine Ultrának a tavalyi történésekért. Vissza kellett mennem, befejezetlen ügy volt.Elégtételt jelent a bronzérem?
Rengeteget dolgoztam ezért az eredményért – mondta Szalóki Tímea, aki az 55 kilométeres 3500 méter szinttel és 60 akadállyal megfűszerezett franciaországi Morzine Spartan Ultrán harmadik helyen ért célba 13:43:42-es idővel. – Az egész évet erre a versenyre építettem fel, úgy készültem, hogy most legyek csúcsformában. Nem érdekelt, hogy éppen esik a hó, jégeső van, esetleg orkánerejű szél fúj, minidig kimentem edzeni. Az lebegett a szemem előtt, hogy mindenképpen vissza kell vágnom a Morzine Ultrának a tavalyi történésekért. Vissza kellett mennem, befejezetlen ügy volt.

Mi történt tavaly?
Kicsúsztam a szintidőből...

Az interjú folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik