Csupasport: gondolta, fut egy jót, aztán az első helyen ért célba

N. ZS.N. ZS.
Vágólapra másolva!
2023.07.18. 20:28
Címkék
Ujvári Balázs nem tervezte be a versenyt, a rajt hetében nevezett, 3 óra 36 perces idővel mégis megnyerte a Tapolca Trail 33 kilométeres távját.

Milyen célokat tűzött ki a verseny előtt?
Abszolút nem volt betervezve ez a verseny, konkrétan a rajt hetében neveztem – mondta Ujvári Balázs, aki 3 óra 36 perces idővel nyerte meg a Tapolca Trail 33 kilométeres távját. – Korábban hallottam róla, hogy kiváló szervezésű verseny, ráadásul a Balaton-felvidék azon része a helyszín, amely az egyik kedvencem. Úgy terveztem, hogy futok egy jót, és meglátjuk, mire lesz elég. Nem volt konkrét célom.Milyen célokat tűzött ki a verseny előtt?
Abszolút nem volt betervezve ez a verseny, konkrétan a rajt hetében neveztem – mondta Ujvári Balázs, aki 3 óra 36 perces idővel nyerte meg a Tapolca Trail 33 kilométeres távját. – Korábban hallottam róla, hogy kiváló szervezésű verseny, ráadásul a Balaton-felvidék azon része a helyszín, amely az egyik kedvencem. Úgy terveztem, hogy futok egy jót, és meglátjuk, mire lesz elég. Nem volt konkrét célom.

Milyen volt a futás?
Reggel kilenckor volt a rajt, elég kellemes időben, majd tizenegy óra körül már nagyon meleg lett. Igaz, nem „telibe” sütött minket a nap, de érezhetően jól befűtöttek... Jól és stabilan futottam, és mivel a verseny egy része a Kéktúra útvonalán haladt, ismerős volt, ugyanis korábban már teljesítettem. A Csobánc tetején csodálatos panoráma tárul elénk, és bár nem volt időm nézelődni, egy pillantást azért vetettem a fantasztikus tájra. A hajrában kissé elbizonytalanodtam, nem tudtam eldönteni, merre kell menni, ugyanis az órám mást mutatott, mint a szalagozás...

Az interjú folytatása a csupasport.hu oldalán olvasható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik