Videó: részegen hajléktalanokat vert „poénból” a rögbis

Vágólapra másolva!
2015.09.07. 10:22
Nem is olyan rég Filimaua Laalaait nevét még a legnagyobb rögbitehetségek közt emlegették Ausztráliában, egy novemberi esett miatt azonban nem a sportolói karrierje miatt beszél róla a világ.

Egészen döbbenetes videó járja az internetet Filimaua Laalaairól. A mindössze 20 esztendős rögbisről még 2014 novemberében készített egy térfigyelő kamera felvételt, amelyen jól látható, az ausztrál rátámad három hajléktalanra, majd többször is megüti és megrúgja őket, ezen pedig remekül szórakozik.Filimaua Laalaairól. A mindössze 20 esztendős rögbisről még 2014 novemberében készített egy térfigyelő kamera felvételt, amelyen jól látható, az ausztrál rátámad három hajléktalanra, majd többször is megüti és megrúgja őket, ezen pedig remekül szórakozik.

A rögbis ügyében most hirdettek ítéletet, és mivel a bíró nagyon kegyes volt, egy pillanat alatt elkezdett terjedni a története Ausztrálián kívül is.

Az alkoholos befolyásoltságra hivatkozó Laalaai ugyanis a „mészárlást” megúszta ezer dollár pénzbüntetéssel és 50 óra közmunkával.

A videó megtekintése után döntse el mindenki, mennyire korrekt az ítélet…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik