BL: Lehmann egy mondatban összefoglalta a Real–Bayernt, Kassai nem köszöni meg

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.04.19. 07:50
Jens Lehmann, a korábbi kiváló német kapus a hivatalos Twitter-oldalán egyetlen mondatban összefoglalta, hogy mit gondol a Real Madrid–Bayern München összecsapásról, valamint Kassai Viktor és csapata teljesítményéről.

Mint korábban megírtuk, a Real Madrid Cristiano Ronaldo triplájával, hosszabbítás után 4–2-re legyőzte a Bayern Münchent, és továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A találkozón dirigáló Kassai Viktornak több vitatott ítélete is volt, a vezető német lapok kivétel nélkül megjegyzik, hogy Ronaldo lesgólja súlyos játékvezetői (és asszisztensi) hiba eredménye, és Arturo Vidal második sárga lapját is téves döntésnek ítélik.Mint korábban megírtuk, a Real Madrid Cristiano Ronaldo triplájával, hosszabbítás után 4–2-re legyőzte a Bayern Münchent, és továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A találkozón dirigáló Kassai Viktornak több vitatott ítélete is volt, a vezető német lapok kivétel nélkül megjegyzik, hogy Ronaldo lesgólja súlyos játékvezetői (és asszisztensi) hiba eredménye, és Arturo Vidal második sárga lapját is téves döntésnek ítélik.

Jens Lehmann sem tudta magába fojtani a véleményét, a jelenleg televíziós szakértőként dolgozó német egyetlen mondatban összefoglalta a meccset: „Micsoda csalás!”

 



 

Nem Lehmann az egyetlen, aki nekiment Kassainak, a bajorok részéről Carlo Ancelotti, Karl-Heinz Rummenigge és Philipp Lahm is megszólalt a magyar játékvezető teljesítményével kapcsolatban.

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ

REAL MADRID–BAYERN MÜNCHEN 4–2 (0–0, 1–2, 2–2) – hosszabbítás után
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 78 346 néző. Vezette: Kassai Viktor (magyar)
REAL MADRID: K. Navas – Carvajal, Nacho F., S. Ramos, Marcelo – Isco (Lucas Vázquez, 71.), Kroos (Kovacic, 115.), Casemiro, Modric – Benzema (M. Asensio, 64.), C. Ronaldo. Vezetőedző: Zinédine Zidane
BAYERN MÜNCHEN: Neuer – Lahm, J. Boateng, Hummels, Alaba – Xabi Alonso (Th. Müller, 75.), Arturo Vidal – Robben, Thiago Alcántara, Ribéry (Douglas Costa, 71.) – Lewandowski (Kimmich, 88.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: C. Ronaldo (76., 105., 110.), M. Asensio (112.), ill. Lewandowski (53. – 11-esből), S. Ramos (78. – öngól)
Kiállítva: Arturo Vidal (84.)
Továbbjutó: a Real Madrid, 6–3-as összesítéssel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik