BL: a horvátok biztosra veszik, Modric folytatja a Realnál

P. L.P. L.
Vágólapra másolva!
2022.05.29. 12:48
A horvát oldalak, portálok is igyekeztek – igencsak lelkesen – kihangsúlyozni, hogy a Real Madrid középpályása, Luka Modric is bekerült azok közé a labdarúgók közé, aki pályafutása során ötödik alkalommal hódította el a Bajnokok Ligája serlegét klubjával. A közösségi oldalakon a hírportálok, a labdarúgó-szövetség, illetve korábbi horvát – nevelő – egyesülete is külön versenyt hirdethetett, melyikük jelentkezik a gratulációval elsőként.

A csoda folytatódik” – kezdte a 24sata.hr oldala, majd nem sokkal később már a Horvát Labdarúgó-szövetség honlapja gratulált a 36 esztendős labdarúgó ötödik BL-címéhez a Real mezében, aztán nem sokkal később a Dinamo Zagreb is nagy büszkeséggel kürtölte világgá: „Gratulálunk egykori játékosunknak, egyben korábbi csapatkapitányunknak, Luka Modricnak, aki a Real Madriddal megnyerte a Bajnokok Ligáját. Lukának ez az ötödik győzelme egyesületével a legrangosabb kupasorozatban! Bravó!”

Még az éjszaka folyamán gyakorlatilag megszületett az elhatározás, hogy a horvátok vb-ezüstérmesével a madridi egyesület folytatja a közös munkát, illetve az sem kizárt, hogy Modric pályafutása egyre közeledő lezárása után is valamilyen funkciót kaphat a madridi óriásnál – tudósított a Sportske novosti napilap honlapja.

Utóbbira rímel Fabrizio Romano sportújságíró értesülése is, aki azt írta a Twitteren, hogy Modric 2023-ig hosszabbít.

embed_kod=
|
nso_uj_cikk_embed
nso_uj_cikk_embed
mceBlockPasteEnd

 

BAJNOKOK LIGÁJA
DÖNTŐ
LIVERPOOL (angol)–REAL MADRID (spanyol) 0–1 (0–0)

Saint-Denis (Párizs), Stade de France, 75 000 néző. V: Turpin (francia)
LIVERPOOL: Alisson – Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson – Fabinho, Thiago Alcántara (Firmino, 77.), J. Henderson (N. Keita, 77.) – Szalah, Mané, Luis Díaz (Diogo Jota, 65.). Menedzser: Jürgen Klopp
REAL MADRID: Courtois – Carvajal, Éder Militao, Alaba, F. Mendy – Kroos, Casemiro, Modric (Ceballos, 90.) – F. Valverde (Camavinga, 86.), Benzema, Vinícius Júnior (Rodrygo, 90+3.). Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Gólszerző: Vinícius Júnior (59.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik