K. D.
2022.08.16 16:09 Frissítve: 2022.08.16 16:47

MU: ennek a két csapatnak ajánlották fel CR-t – sajtóhír

Olasz sajtóhírek szerint két Serie A-s csapatnak is felajánlotta az utóbbi hetekben Cristiano Ronaldót ügynöke, Jorge Mendes. És állítólag válasz is érkezett már…

 

Egybehangzó angol lapértesülések szerint Cristiano Ronaldo eldöntötte, távozni akar a Manchester Unitedtől, és mivel a csapatmorálra sincs jó hatással a hitevesztett portugál klasszis, már a „vörös ördögöknél” is hajlandóak tárgyalni az elengedéséről.

A BBC információi szerint olyan szinten eldurvult a helyzet, hogy a Manchester United vezetősége úgy látja, ha nem jön erősítés Cristiano Ronaldo helyére, akkor is jobban járnak, ha elengedik a támadót, mert óriásit segíteni a közhangulaton a csapatnál a távozása.

Két olasz csapatnak is felajánlotta ügynöke Cristiano Ronaldót (Fotó: Getty Images)

A Corriere dello Sport beszámolója szerint Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke az utóbbi hetekben két olasz csapatnak, az AC Milannak és az Internek is felajánlotta ügyfelét, ám rövid gondolkodás után mindkét milánói együttes úgy döntött, köszönik, de nem élnek a lehetőséggel.

A problémát mindkét esetben a portugál fizetése okozta, ugyanis a keret megkurtítása nélkül egyelőre sem az Inter, sem a Milan nem tudná megoldani, hogy kifizessék az évi 25-30 millió eurós fizetésre vágyó Ronaldót. Ez ugyanis nagyjából a háromszorosa annak, mint amennyit a milánói kluboknál a legjobban kereső játékosok hazavisznek.

És Jorge Mendes azóta sem talált olyan csapatot, amelynek így augusztus végén maradt ennyi felesleges pénze a kasszában…

2022.12.01 00:00:28

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A Boston Red Sox baseballcsapatát is tulajdonló cég alvó óriásként viselkedő, az anyagi csőd szélén táncoló klubot vett meg 300 millió fontért 12 esztendővel ezelőtt, most simán ennek a tízszereséért értékesítheti, igaz, tett is bele rendesen pénzt és munkát. Az utóbbira jellemző, hogy az FSG egy évtized alatt megháromszorozta a Liverpool kereskedelmi bevételeit.

2022.11.16 16:22:08

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A sportolók kivétel nélkül arról beszéltek, az elszántság, a gyakorlás és a szenvedély közvetlen hatással van arra, hogy ki vagy, illetve ki lehetsz. Ha pedig a célszemély nem csupán az eredményei miatt csodálja a főszereplőt, de a mondanivalójával is képes azonosulni, sokkal könnyebben csörög a kassza.

2022.11.14 23:01:12

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A változást érezhetően nem tudja hova tenni.

2022.11.09 17:35:54

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Szeptemberben még csak a drukkerek fél (!) százaléka hitt a Newcastle Bajnokok Ligája-kvalifikációjában, illetve nagyjából harmaduk az európai porondra való visszatérésében, azóta mindkét szám jelentősen megnőtt.

2022.11.06 10:41:53

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jürgen Kloppék először nyertek idegenben a jelenlegi bajnokságban.