Felkészülés: a Liverpool simán legyőzte PL-ellenfelét; az MU gálázott

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.07.15. 16:46
null
Szalah nem kapott helyet a Liverpool kezdőjében, de becserélése után szinte azonnal betalált (Fotó: AFP)
A Premier League-ben szereplő Liverpool simán, 2–0-ra behúzta a szintén az angol bajnokságban szereplő Crystal Palace elleni felkészülési mérkőzését Szingapúrban. A Manchester United sem tétlenkedett, 4–1-re legyőzte az ausztrál Melbourne Victoryt.



A Liverpool nagyon bekezdett csapatkapitánya, Jordan Henderson révén: a rutinos középpályás az elmúlt idényben súlyos bokasérülést szenvedő Harvey Elliott okos centerezését váltotta gólra a 12. percben (VIDEÓ ITT!).

Mohamed Szalah ugyan nem kapott helyet a kezdőcsapatban, de becserélése után szinte azonnal betalált (igaz, ehhez kellett Vicente Guaita ügyetlenkedése is – VIDEÓ ITT!), ezzel biztossá tette a „vörösök” győzelmét.

Az új igazolását, Christian Eriksent pénteken bemutató Manchester United a pályán sem tétlenkedett, 4–1-re megnyerte az ausztrál Melbourne Victory elleni felkészülési mérkőzését. Érdekesség, hogy a Victoryhoz júliusban szabadon igazolhatóként csatlakozó Nani éppen korábbi csapata ellen mutatkozott be. Az MU nem felejtette el, mezzel köszöntötte a portugált.


FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Liverpool–Crystal Palace 2–0
(J. Henderson 12., Szalah 46.)
Melbourne Victory–Manchester United 1–4 (Ikonomidis 5., ill. McTominay 43., Martial 45+1., Rashford 78., Lupancu 90. – öngól)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik