Chelsea: Costára túlzás azt mondani, hogy idióta – Hiddink

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.19. 07:11
A Chelsea menedzsere, Guus Hiddink válaszolt a Diego Costa mentális képességeit firtató újságírói kérdésekre. A szakember ezzel kapcsolatosan azt mondta: a spanyol válogatott labdarúgó nem örül az eltiltásnak, hiszen mindig játszani akar.

„Túlzás rá azt mondani, hogy idióta. Ha tudod, hogy mi az idióta definíciója, akkor láthatod, hogy Diego Costa nem az – mondta Guus Hiddink. – Persze amikor nyugtalan lesz, akkor valóban nehéz megtartania az önmérsékletét. Rengeteget segít azonban a csapatunknak, ezért védem. Amikor kell, akkor viszont bírálom.”

Diego Costát kiállították az Everton ellen 2–0-ra elveszített FA-kupa-mérkőzésen. A csatár a kiállítás miatt egymérkőzéses eltiltást kapott és az FA még további büntetést is elrendelhet a Gareth Barryvel kapcsolatos incidens miatt.Guus Hiddink. – Persze amikor nyugtalan lesz, akkor valóban nehéz megtartania az önmérsékletét. Rengeteget segít azonban a csapatunknak, ezért védem. Amikor kell, akkor viszont bírálom.”

Diego Costát kiállították az Everton ellen 2–0-ra elveszített FA-kupa-mérkőzésen. A csatár a kiállítás miatt egymérkőzéses eltiltást kapott és az FA még további büntetést is elrendelhet a Gareth Barryvel kapcsolatos incidens miatt.

„Costa természetesen nem örült az eltiltásának, meglátjuk, hogy kiegészítik-e azt még egy találkozóval. Talán a fogást keresi rajta az FA, mert Costa minden meccsén rettenetesen feszült. Mindig pályára szeretne lépni, de elfogadja, hogy eltiltják. Viszont nagyon nem örül ennek. A csókról, vagy harapásról, vagy bárminek is nevezitek, az a véleményem, hogy Barry feketén-fehéren elmondta, mi történt és mi nem abban az esetben.”

A Chelsea szombaton a West Ham ellen lép pályára a Premier League 31. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik