Edzősors: hat meccs után kirúgta negyedosztályú klubja a Watford-ikont

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2024.01.19. 12:43
NurPhotoEgy hónapig sem tartott Troy Deeney első edzői megbizatása (Fotó: Getty Images)
Kevesebb, mint egy hónappal kinevezése után máris menesztette menedzserét, Troy Deeney-t, a 24 csapatos angol negyedosztályban utolsó helyen álló Forest Green Rovers – jelentette a klub honlapja.

A Watfordot egy kisebb megszakítással 2010 és 2021 között erősítő Troy Deeney nyáron a Birmingham Citytől igazolt a negyedosztályú Forest Greenhez még játékosként, s 18 meccsen négy gólig és egy gólpasszig jutott. Végül úgy döntött, felhagy a játékkal és edzőnek áll.

Deeney-t december közepén nevezték ki David Kelly helyére, de első munkája finoman fogalmazva sem hozott sok sikert, hat meccsen mindössze három döntetlent és három vereséget tud felmutatni a csapattal, ezért a klub vezetősége kevesebb mint egy hónappal kinevezése után menesztette is a Watford-ikont, s Dan Connort nevezte ki a helyére.

„Ezeket a döntéseket senki sem szereti meghozni, de mi így jártunk el, hogy a csapatnak a lehető legjobb esélyt adjuk a javításra és a bajnoki tabellán való felzárkózásra. Troynak minden jót kívánunk és köszönjük az erőfeszítéseit” – mondta Dale Vince, a Forest Green Rovers elnöke a klub honlapjának.


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik