Liverpool: „Ne feledkezzünk meg Gulácsi Péterről sem"

Vágólapra másolva!
2012.09.26. 10:19
Brad Jones, a Liverpool második számú kapusa nem osztja a Pepe Reinát ért kritikákat, és nem gondolja, hogy a kapusrangsorban előtte álló spanyol formája aggasztó lenne.

„Tizenhét esztendős kora óta, amikor még a Barcelonát erősítette, az elithez tartozik, szóval a helyében én nem lógatnám az orromat, és azt gondolom, ő sem tesz így. Nem hinném, hogy a klubnál bárki is elveszítette volna a bizalmát iránta, szerintem neki sincsenek különösebb kétségei” – vázolta véleményét Jones a liverpooli kapuskérdésről.

Az ausztrál légiós hozzátette: a „vörösök” kapusai a legnagyobb egyetértésben dolgoznak az edzéseken, és bármelyikük bármikor készen áll a bevetésre.

„Még sohasem voltam tagja ilyen keményen tréningező csoportnak. Mert ne feledkezzünk meg Gulácsi Péterről sem, aki éppen olyan odaadással dolgozik nap mint nap, mint mi, ott van a sarkunkban, úgyhogy egyikünk sem nyugtatgathatja magát azzal, hogy »történjék bármi, úgyis én állok majd a kapuban«. Szóval nagyon jó a csoport, ami fontos a csapat szempontjából” – szögezte le az ausztrál.

A bajnokságot roppant gyengén kezdő Liverpool (öt mérkőzés, két döntetlen, három vereség) szerda este Gera Zoltán csapata, a West Bromwich Albion vendégeként vív Ligakupa-mérkőzést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik