Super Bowl: Rihanna lebegve nyűgözte le a rajongókat a halftime show alatt

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 02:58
null
Rihanna elkápráztatta a rajongóit (Fotó: Twitter/NFL)
Mivel Rihanna az utóbbi években kevésbé volt aktív a zenei piacon, a rajongói jogosan várhattak sokat az év egyik legnagyobb fellépésén az énekesnőtől – ez a legtöbbek szerint meg is történt, hiszen egy rendkívül látványos, slágerekkel teletűzdelt halftime show-t láthattak a nézők.

A meccs részletei ITT!

Rihanna már belépőjével lenyűgözte a rajongókat, hiszen a stadion közepén egy lebegő platformon kezdett el énekelni. A Better Have My Money-val nyitotta a showt, majd a Where Have You Been és az Only Girl is megszólalt, ahogy a barbadosi énekesnő leereszkedett a földre.

A színpadon fehérbe öltözött táncosok szolgáltatták a látványt, amíg a vörös kezeslábasban fellépő énekesnő olyan klasszikusokat adott elő, mint a Work és a Pour It Up.

Az All Of The Lights után egy pillanatra ténylegesen lekapcsolták a fényeket, és az Umbrella éneklése közepette visszaemelték Rihannát a magasba. Itt már sokak számára egyértelmű volt, hogy a 34 éves előadó egyik legnagyobb slágere, a Diamonds jön majd, ami be is következett, és ezzel – valamint egy hatalmas tűzijáték parádéval – le is zárult az idei félidei műsor.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik