NBA: Trae Young újra belakta a Gardent, és üldözi Jabbart

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2022.03.23. 07:33
null
Trae Young: Ez is bement! (Fotó: Getty Images)
A címvédő Milwaukee Bucks 126–98-ra nyert a vendég Chicago Bulls ellen az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapjának keleti rangadóján. A Denver Nuggets legyőzte a Los Angeles Clipperst, a Golden State Warriors a gyengécske Orlando Magic ellen sem tudott kimászni a gödörből, míg a playoffért kapaszkodó Atlanta Hawks fontos sikert aratott New Yorkban.

 

Az atlantai csapatban Trae Young 45 pontot szerzett, és ismét bebizonyította, hogy otthon érzi magát a Madison Square Gardenben. A legutóbbi négy ottani mérkőzésén mindig 30 pont fölé jutott, és ha legközelebb is megteszi ezt, akkor utoléri Kareem Abdul-Jabbart – vendégcsapat játékosaként egyedül a hetvenes évek legendás kosarasa tudott egymás után öt harminc pluszos meccset játszani az 1968-ban megnyitott híres arénában.

Young pontgyárosi képességeiről sokat elárul, hogy még nincs 24 éves, de már 25-nél több legalább 40 pontos alapszakaszi meccse van – korábban csak öten voltak képesek hasonlóra ilyen fiatalon a ligában (Rick Barry, Wilt Chamberlain, Bob McAdoo, Michael Jordan, LeBron James).


A játéknap összefoglalója itt!

NBA, ALAPSZAKASZ
Milwaukee Bucks–Chicago Bulls 126–98
Orlando Magic–Golden State Warriors 94–90
New York Knicks–Atlanta Hawks 111–117
Denver Nuggets–Los Angeles Clippers 127–115

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik