NBA: „Elvesztettél 1300 dollárt” – összebalhézott egy szurkolóval a Wizards sztárja

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.03.29. 12:56
null
Bradley Beal összebalhézott egy szurkolóval, ami miatt rendőrségi eljárás indult a Wizard játékosával szemben (Fotó: Getty Images)
Rendőrségi vizsgálat indult az észak-amerikai profi kosárlabdaligában (NBA) szereplő Washington Wizards sztárja, Bradley Beal ellen, mert a sportoló az Orlando Magic elleni múlt heti, 122–112-es vereséget követően összebalhézott egy szurkolóval, aki azt állította, Beal elveszített egy fogadást – számolt be róla az ESPN.

A lap birtokába került rendőrségi dokumentumok szerint Beal és a szurkoló akkor veszett össze, amikor a mérkőzés után a játékosok az öltözőbe vonultak, az ismeretlen férfi pedig beszólt Bealnek és azt mondta: „Elveszítettél 1300 dollárt, te f.sz”.

A jelentés szerint ekkor Beal megfordult és a megjegyzést tevő férfi barátja felé sétált, aki felé odacsapott a jobb kezével, s leütötte a férfi fején lévő kalapot, emellett hozzáért a férfi fejének bal oldalához.

A rendőrség átnézte a veszekedésről készült videofelvételeket is, és úgy hallotta, Beal azt mondta, neki a kosárlabda a munkája és komolyan veszi. Ekkor a férfi elnézést kért, ami arra utal, hogy a férfinek nem állt szándékában megbántania Bealt.

Az NBA szóvivője, Mike Bass konkrétumokról nem tudott nyilatkozni, a liga információkat gyűjt az esetről.

Az ESPN megemlíti, az Egyesült Államokban az elmúlt öt évben terjedt el a legális sportfogadás és 33 állam indított fogadási piacot 2018 óta, azok után, hogy az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága érvénytelenítette a szövetségi törvényt, amely 26 éven keresztül Nevadára korlátozta a sportfogadást, ugyanakkor Floridában még nem lehet legálisan sportfogadásokat kötni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik