Videó: vagány pózolás után teljes lerészegedés – így ünnepeltek Bradyék

Vágólapra másolva!
2021.02.11. 15:17
Mint ismert, a Tampa Bay Buccaneers 31–9-re legyőzte a Kansas City Chiefst az 55. Super Bowlban. A siker után a Bucs játékosai a városban ünnepelték diadalukat, s úgy tűnik, hogy Tom Bradynek kicsit megártott az avokádós tequila – a hétszeres bajnokot még a járásban is segíteni kellett.

Akárcsak 2019-ben, sokan most is esélytelennek tartották Tom Bradyt Patrick Mahomes és a Kansas City Chiefs ellen. Az 55. Super Bowlon azonban a Bucs esélyt sem adott a Főnököknek, Brady pedig a 7. gyűrűjét is megnyerte.

A Tampa irányítója egy Eminem-zenére készült rövid videóval üzent a „hatereknek”, mely szerint nem csupán visszatért, de sosem ment el valójában – utalt ezzel arra, hogy már sokan visszavonultatták volna a 2019-es szezon miatt, ekkor ugyanis szenvedett a New Englandben.


A vagány pózolás után a Lombardi-trófeát egyik csónakból a másikba átpasszolta, természetesen Rob Gronkowski volt a célpontja.


A merész „passz” után viszont picit több avokádós tequilát ihatott meg Brady a kelleténél, ugyanis a következő videóban már azt láthatjuk, hogy segíteni kell őt a járásban.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik