FTC: Mindent beletettem a vízilabdába – Kisteleki Dóra elköszönt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.06. 13:43
null
Gerendás György is elköszönt Kisteleki Dórától (Fotó: MVLSZ/Madar Dávid)
A BVSC elleni hazai bronzmeccs előtt köszöntötte a Ferencváros női vízilabdacsapata a pályafutását negyedik hellyel befejező Kisteleki Dórát.

Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója és Gerendás György szakmai igazgató a klub képviseletében üvegplakettel és egy hatalmas virágcsokorral búcsúztatták Kistelekit. A zöld-fehérek 35 éves világbajnok, olimpikon, Bajnokok Ligája-győztes, többszörös magyar bajnok és kupagyőztes klasszisa szögre akasztja a szerelését, lezárja aktív pályafutását.

„Négyévesen itt tanultam meg úszni a Fradiban, s milyen szép az élet, hogy ide sodort vissza, és óriási környezetben tudtam befejezni. Nehéz volt eldönteni, de azt hiszem, mindent beletettem a vízilabdába, és többet már nem tudok – mondta a meccs után elérzékenyülve Kisteleki Dóra a fradi.hu-nak. – Nagy a család, majdnem negyvenen voltak itt, és a kislányom is láthatott utoljára játszani. Aztán majd én jövök, mert már ő is elkezdett vízilabdázni. Minden olyan ember jelen volt, aki fontos szerepet töltött be az életemben, így szerettem volna lezárni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik