Férfi vízi ob I: Nem hittük, hogy zakó lehet - Gerendás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.21. 20:23
A ZF-Eger csapata nyerte meg a 2012–13-as magyar férfi vízilabda ob I küzdelmeit, miután a döntő harmadik mérkőzésén, hazai medencében 10–9-es győzelmet aratott Szolnoki Dózsa-Közgép ellen. Az egriek szakvezetője, Gerendás György szerint kicsit belealudtak a mérkőzés elejébe, míg a vendégek szakmai igazgatója, Kovács István szerint a kezükben volt az esély, hogy visszajöjjenek a döntőbe, de sajnos nem sikerült.

„Megpróbáltam korán időt kérni, ugyanis 4–1-nél szükségesnek éreztem, de sajnos kihagytuk az emberelőnyös helyzeteinket. A második része a mérkőzésnek kicsit átment bunyóba, ami nem kedvezett nekünk. Küzdöttünk, sikerült megint felállnunk, de sajnos nem sikerült nyernünk. Itt volt a lehetőség, hogy visszajöjjünk a döntőbe, de büszke vagyok a csapatomra és gratulálok a fiúknak, mert mindig csak minimális vereséget szenvedtünk" – nyilatkozta Kovács István, a Szolnoki Dózsa-Közgép szakmai igazgatója.Kovács István, a Szolnoki Dózsa-Közgép szakmai igazgatója.

„Nem lehet megunni az ilyenkor szokásos fürdőzést. Úgy gondolom, kicsit bele aludtunk a mérkőzés elejébe, nem hittük el, hogy itt zakó lehet a vége, a Szolnok azonban igen, úgyhogy hátrányba kerültünk. Sikerült fordítanunk, és utána már ők mentek az eredmény után. Nem akarom a médiát bántani, de mindenki Szeged–Szolnok döntőt várt, leírtak minket, de mi bizonyítottunk, és megérdemelten nyertük meg a döntőt” – értékelt a mérkőzést Gerendás György, a ZF-Eger edzője.

„Szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki az egész évben támogatott bennünket. Hihetetlen légkör vett körül minket mindig, és boldogok vagyunk, hogy nyerni tudtunk. Bátori Bence csavargólja felszabadított bennünk egy gátat, és onnan már nem volt megállás számunkra” – beszélt boldogan a mérkőzés után az egriek játékosa, Salamon Ferenc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik