Tokió 2020: Nem akarom elhinni! Annyira boldog vagyok – Lőrincz Tamás

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2021.08.03. 13:46
null
Az újdonsült olimpiai bajnok, Lőrincz Tamás (Fotó: Mirkó István)
Mint ismert, világ- és Európa-bajnok birkózónk, Lőrincz Tamás feltette az i-re a vágyva vágyott pontot: olimpiai aranyéremmel fejezte be több mint 15 éves felnőttkarrierjét, miután a 77 kilogrammos kötöttfogású birkózók döntőjében 2:1-re legyőzte a kirgiz Akszol Mahmudovot. A 34 éves magyar sportoló így nyilatkozott a sikerét követően az M4 Sportnak.

 

„Hihetetlen! Hihetetlen, hogy megadatott egyáltalán az, hogy kijutottam a negyedik olimpiámra majdnem 35 évesen. Nem akarom elhinni! Annyira boldog vagyok. Nagyon örülök, hogy itt lehettem és győzni tudtam, és nagyon jó volt látni a családomat egy pillanatra a kamerában. Hihetetlen élmény” – mondta el az M4 Sport kamerái előtt az újdonsült olimpia bajnok, Lőrincz Tamás.

„Talán a rutin – jelentette ki Lőrincz Tamás azzal kapcsolatban, hogy hogyan tudta kizárni azt, hogy az utolsó birkózása egy olimpiai döntő lesz. – Csak arra gondoltam, hogy nem lehet, hogy elveszítsem azok után, hogy az iránit sikerült legyőznöm. Az akkora erőt adott, hogy nem állíthat meg senki. Nagyon boldog vagyok, hogy ez megadatott, és fel sem fogom.”

TOKIÓ 2020
BIRKÓZÁS, KÖTÖTTFOGÁS
Férfiak, 77 kg
Lőrincz Tamás
–Akzsol Mahmudov (kirgiz) 2:1

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik