Tenisz: Cicipasz és edzője a Roland Garros előtt befejezte a közös munkát

K. B.K. B.
Vágólapra másolva!
2023.05.24. 12:04
null
Philippoussis (balról) és Cicipasz befejezte a közös munkát (Fotó: Getty Images)
A férfi teniszvilágranglistán jelenleg ötödik görög Sztefanosz Cicipasz edzője, Mark Philippoussis a hivatalos Instagram-oldalán jelentette be, hogy a folytatásban nem dolgoznak együtt a klasszissal.

Mark Philippoussis a tavaly idény második felében csatlakozott a Sztefanosz Cicipasz édesapja,Aposztolosz Cicipasz által irányított edzői csapathoz. Legnagyobb közös sikerüket egyértelműen az idei Australian Open jelentette, amelyben egészen a döntőig meneteltek (Novak Djokovocs három szettben legyőzte a görögöt).

„Köszönöm a lehetőséget, hogy a csapatod tagja lehettem. Remek élmény és tapasztalat volt. Büszke vagyok arra, amit együtt elértünk e rövid idő alatt. Egészséget, boldogságot és sikereket kívánok Neked, a pályán és azon túl!” – írta bejegyzésében Mark Philippoussis. Arra nem tért ki, miért döntöttek amellett, hogy befejezik a közös munkát.

Mindez azért is különösen furcsa, mert a francia nyílt salakpályás teniszbajnokság, a Roland Garros főtábláján vasárnap megkezdődnek a küzdelmek. Cicipasz a márciusi, Indian Wells-i mestertorna előtt úgy fogalmazott, elengedhetetlennek érzi a mester visszajelzését.

„Mark nagyon bölcs ember, hatalmas a tudása. Nekem most elengedhetetlen az ő visszajelzése, korábban játékosként megtapasztalta mindazt, amit most én. Rengeteg mindenhez tud kapcsolódni, amihez én, és bizonyos helyzetekben meglátja bennem önmagát” – idézte Cicipaszt az ATP.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik