Téli olimpia: „Maradjatok erősek” – Knoch Viktor üzent

Vágólapra másolva!
2022.02.11. 19:02
null
A címvédő magyar férfiváltó csak a B-döntőben lesz érdekelt (Fotó: Árvai Károly)
Mint ismert, címvédő férfi rövid pályás gyorskorcsolyaváltónk nem tudta kiharcolni a döntőbe jutást a pekingi téli olimpián. A pjongcsangi játékokon a váltóval aranyérmes Knoch Viktor az Instagram-oldalán írt bátorító üzenetet a mieinknek.

Mint ismert, Dél-Korea, az Orosz csapat és Hollandia várt a mieinkre. Krueger John-Henry, Liu Shaoang és Liu Shaolin Sándor mellett Nógrádi Bence volt a csapat negyedik tagja.

A magyar váltó a rajt után beállt a futam utolsó helyére, de a lényeg, hogy egy csoportban haladt a négy csapat. A mieink egészen más ütemben váltottak, mint a többiek. Sajnos tíz körrel a vége előtt volt egy rossz váltásunk Nógrádi és Krueger között, így leszakadtunk a többiekről, ezt pedig már nem is sikerült ledolgozni. A mieink csak negyedikek lettek és így csupán a B-döntőben lesznek érdekeltek jövő szerdán. A fináléba a koreaiak és az oroszok jutottak be.

„Együtt nyerünk, együtt veszítünk. Maradjatok erősek, az olimpiának még nincs vége!” – írta közösségi oldalán Knoch Viktor, aki a pjongcsangi játékokon a váltóval aranyérmes lett.

A Nemzeti Sportot tudósítja a helyszínről: Kohán Gergely, Kovács Erika (szöveg), Árvai Károly (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik