Műkorcsolya GP-döntő: negyedik lett a magyar páros

Vágólapra másolva!
2023.12.08. 11:58
null
A Pavlova Maria, Sviatchenko Alexei páros a negyedik helyen végzett a pekingi Grand Prix-döntőjében (Fotó: Facebook/Hunskate)
Nem tudott javítani csütörtöki helyezésén a Pavlova Maria, Sviatchenko Alexei páros a műkorcsolyázók és jégtáncosok pekingi Grand Prix-döntőjében, így 192.02 ponttal a negyedik helyen végzett.

 

Az idén Európa-bajnoki ötödik és világbajnoki hetedik magyar kettős a pénteki kűrben 126.51 ponttal az ötödik lett, s így pályafutása első szuperdöntőjében összetettben a negyedik helyen zárt.

A viadal honlapja szerint a dobogóra a Minerva Fabienne Hase, Nikita Volodin német (206.43 pont), a Sara Conti, Niccolo Macii olasz (205.88) és a Deanna Stellato-Dudek, Maxime Deschamps kanadai (204.30) duó állhatott fel. A magyarok mögött a Rebecca Ghilardi, Filippo Ambrosini olasz páros lett az ötödik, a Lia Pereira, Trennt Michaud kanadai kettős a hatodik.

Az orosz születésű korcsolyázók alkotta magyar páros jól kezdte a szezont, a GP-sorozat vancouveri állomásán, a Skate Canadán október végén második volt, majd november közepén, az espoói fordulóban a harmadik helyen végzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik