Újra van edzőnk!!!!!!!

2367391 23673912367391 2367391
Vágólapra másolva!
2012.07.03. 15:07
Ááááááááááááááááááá! Na végre... Három hetet kelett várnunk a hivatalos bejelentésre, de jóval többnek tűnt. Már csak azért...

Ááááááááááááááááááá! Na végre... Három hetet kelett várnunk a hivatalos bejelentésre, de jóval többnek tűnt. Már csak azért is, mert az edző kilétének nyilvánosságra hozatala előtt már szerintem játékosok érkezését sem akarta bejelenteni a Klub - akár véglegesítették a szerződéseket, akár nem.Ááááááááááááááááááá! Na végre... Három hetet kelett várnunk a hivatalos bejelentésre, de jóval többnek tűnt. Már csak azért is, mert az edző kilétének nyilvánosságra hozatala előtt már szerintem játékosok érkezését sem akarta bejelenteni a Klub - akár véglegesítették a szerződéseket, akár nem.

Szóval akkor Villas-Boas. AVB. Bobby Robson és Csozé tanítványa. Portugáliában triplázó csodagyerek, aki megért Abramovicsnak 13 millió fontot, hogy aztán kirúghassa. Személy szerint nem akarom túlértékelni a srác eddigi eredményeit: nekem bőven elég, hogy fiatal, képzett és a támadófoci híve - ebben minden benne van amire a jelen pillanatban szüksége van a Klubnak. Hosszú távra kell építkeznünk, mindemellett nem szabad a hagyományainkat sutba dobni. AVB nagyon tehetséges keretet örököl meg a szintén nagyon tehetséges keretet megöröklő Redknapp-től. Minden esély megvan rá, hogy működjön a dolog, és mind AVB mind a Klub megtalálja a számítását.

Nem nevezhető meglepetésnek a portugál fióka kinevezése. Éppen nem volt munkája, a chelsea-s kaland előtt Európa legkeresettebb edzője volt, ráadásul a Levy-vel hagyományosan jó kapcsolatot ápoló Csozé is beajánlotta klubelnökünknek. Levy már tavaly kinézte magának, de a pénz miatt lehetetlen lett volna megszerezni. AVB az orosz felügyelet alatt eltöltött hónapok alatt nem lett rosszabb edző - ellenben a bizonyítási vágyára egészen biztosan rásegített az a hátbadöfés amit a játékosaitól kapott. Mostantól a szokásosnál is hangulatosabbak lehetnek a Spurs-Chelski derby-k.

Persze van kockázat AVB-ben is bőven. Elvégre nyilván ő is hibázott a kékeknél eltöltött idő alatt - de meg kell érteni, hogy Abramovics kérésére kezdte el pihenőpályára állítani a 30 feletti sztárokat. Garantálható volt, hogy ennek az öltözői diszharmónia lesz az egyetlen tutibiztos következménye. A ruszki meg egy idő után kihátrált mögüle. Nálunk nem lesznek ilyen elvárások Levy részéről - no meg az öltözőnkben sem olyan magas a jellemtelen véglények száma mint az etéren a világ élvonalába tartozó Stamford Bridge-en.

Egyébként alapból nem vagyok elszállva AVB-től, de pozitívan állok a szerződtetéséhez. Látom a koncepciót, és látom az esélyt is a sikeres megvalósulásra. Amíg a Chelsea foglalkoztatta nagyon jókat kárörvendtem a balszerencséjén - szóval nekem már eddig is okozott egy kis örömet a srác.

Ha AVB nem akar semmi forradalmian újat lenyomni a játékosok torkán akkor nem lesz gond. Ha a szögleteket és szabikat gyakoroltatja a fiúkkal és kielemzi a soron következő ellenfeleket minden forduló előtt, akkor már beljebb leszünk, mint Harry-vel voltunk.

Remélem tovább növeszti a szakállát. Welcome, André Barbarossa!

COME ON YOU SPURS!!!!!!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik