Xavi esküvőjén ott volt a fél Barca – képgaléria

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.14. 18:23
null
Xavi Hernández és Núria Cunillera esküvőjén rengeteg vendég volt (forrás: elmundodeportivo.com) <br /><a href="javascript:void()" onclick="initializeNGallery('Xavi-lagzi')">A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE.</a>
Eljött ez a pillanat is, Xavi Hernández életének legboldogabb napjait éli – legalábbis reméljük. 2013. július 13-án összeházasodott szerelmével, Núria Cunillerával.

A házasságkötést Blanesban, a Marimurtra botanikus kertben tartották. A nagy eseményen rengeteg futballista ott volt a Barcelona csapatából. Elsőnek Victor Valdés érkezett felesége, Yolanda Cardona oldalán. Feltűnt még a csapatból Oleguer, Cesc Fabregas, Messi, Iniesta, Pedro, Jordi Alba, Mascherano vagy éppen a nemrég az Atlétibe igazoló David Villa. Más klubokból ott volt többek között Pepe Reina, Gabri, Albert Jorquero vagy Ezquerro.

Az ifjú pár ruhája Rosa Clará tervezőnőt dicséri. Akárhogy is szeretett volna, nem tudott ott lenni Gerard Piqué és Shakira, Carles Puyol és barátnője, Vanessa Lorenzo, mivel éppen külföldön tartózkodnak. De Xavi országos cimborája, Iker Casillas sem tudott eljönni a nyaralásból.

Az így is népes vendégsereg pedig örömmel figyelte, ahogy a vőlegény és a menyasszony kimondja az igent. Xavi és Núria az esküvő után néhány órával elrepült a mézeshetekre a Seychelles-szigetekre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik