Itt a következő Maradona: megszületett Diego második fia

Vágólapra másolva!
2013.02.14. 17:07
Diego Fernando Maradona február 13-án egy Buenos Aires-i kórházban látta meg a napvilágot. Már érkezése előtt vihart kavart.

Veronica Ojedának, a Diego Fernando Maradona édesanyja hosszú évekig volt a korábbi zseniális argentin futballista élettársa. A pár azonban tavaly ősszel szakított, és ekkor már mindketten tudták, hogy Veronica gyermeket vár.

Diego Maradona és Veronica Ojeda 2008-ban Misanóban (Fotó: Action Images)
Diego Maradona és Veronica Ojeda 2008-ban Misanóban (Fotó: Action Images)

Aminek persze nem mindenki örült, főleg nem Maradona eddigi egyetlen felesége, Claudia Villafane, akitől két lánya, Dalma Nerea (1987) és Giannina Dinorah (1989) született. Ők Diego törvényes leszármazottai, ugyanis az 1986-ban Nápolyban született Diego Sinagrát – habár a DNS-teszt bizonyította az apaságát – nem tekinti törvényes leszármazottnak.

Veronica Ojeda nem túl régen (Fotó: puntal.com.ar)
Veronica Ojeda nem túl régen (Fotó: puntal.com.ar)

Az egyik Buenos Aires-i klinikán 3200 grammal világra jövő Diego Fernandót azonban nem fenyegetheti ez a veszély, hiszen köztudott volt anyukája és az isteni Diego évekig tartó kapcsolata. Éppen ezért volt valahol érthető Claudia Villafane és a két Maradona-lány támadása Veronica Ojeda ellen, ami odáig fajult, hogy utóbbi zaklatásért feljelentette előbbieket, akikkel szemben a bíróság távoltartási végzést hozott.

Az al-Ahli futballcsapatától tavaly elküldött Maradonát, aki most éppen tanácsadóként dolgozik az Emirátusokban, nem érte váratlanul a hír: „Mindennel tisztában vagyok. Nagyon örülök Veronica és a baba is jól van. Ez a legfontosabb" – idézi szavait a Marca. Maradona azt is elmondta, hogy az argentin követségen keresztül megérkezett hozzá az apasági nyilatkozat, amit a lehető legrövidebb időn belül alá is fog írni.

A kis Maradona az anyai nagybácsitól, azaz Veronica testvérétől kapta középső nevét, de a mamája szerint „az orráról fel lehet ismerni, az tisztára Diego Armandóé".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik